Velkommen til vores hjemmeside

Vi klipper, afisolerer, monterer tyller og alle former for kabelsko, samler bokse, monterer simple opgaver, producerer ledningstræer, monterer alle former for stik – kort sagt – vi løser alle former for opgaver, for at frigøre vigtig tid i industrien og hos installatøren… Vores ekspertise er vores kundes fortjeneste.

Vi arbejder enkelt – vores 4 værdier er: Kvalitet – Tid – Sjov – Pris

Kvalitet:

Vi sikrer os, at alle produkter er bearbejdet i respekt for materialet og bestræber os på, at levere det perfekte. Dette sker bl.a. ved effektiv udgangskontrol.

Tid:

Vores produktion, leverandører og samarbejdspartnere har tiden i fokus. Dette for at sikre, at varen leveres til den aftalte tid, da vi ved hvor vigtig tiden er for vores kunder.

Sjov:

For os er det vigtigt, at vi har en sund og sjov arbejdsplads og sikrer, at alle vores medarbejdere arbejder i bedste mulige rammer. Den gode arbejdsplads smitter – det håber vi vores kunder mærker.

Pris:

Altid et vigtigt parameter – nogle gange det vigtigste… Vi sikrer os via en optimal og effektiv maskinpark – vi ser ingen grund til at flytte opgaver til udlandet, da vi ved hvor vigtig afstanden mellem kunde og produktion er i mange situationer.

Copyright © 2016 - AD Cut